Sign In
home / Recepten / Hoofdgerechten / Croque monsieur van peperkoek met witloof en kaas
Ingredi├źnten

- 1 el boter
- 1 teentje knoflook
- blaadjes van 4 kleine stronkjes witloof
- 8 sneetjes peperkoek
- 4 plakken kaas
- zout en peper


Bereidingswijze
Smelt de boter in een bakpan. Fruit het fijngestampte knoflookteentje en de losse blaadjes witloof gedurende ongeveer 5 minuten totdat de blaadjes slinken. Kruid met peper en zout en zet apart.

Rooster de sneetjes peperkoek kort in de broodrooster. Plaats tussen elke croque een plak kaas en blaadjes witloof. Maak vast met behulp van een prikkertje.

Schik de croques op de borden en dresseer naar wens met veld- of notensla.

Presentatie

Tip
De croque monsieur kan ook met brood van Averbode gemaakt worden.