Aanmelden
home / Recepten / Hoofdgerechten / Pasta met geitenkaas, spekjes en peperkoekcroutons
Ingrediënten
• 600 g farfalle
• 8 el olijfolie
• 1 courgette
• 6 sneetjes peperkoek
• hoeveboter
• 400 g spekreepjes
• 400 g geitenkaas
• 4 el honing
• enkele takjes tijm
• peper en zout

Bereidingswijze
Bereiding:
• Breng voldoende gezouten water aan de kook en kook de pasta gaar. Giet af en meng met de olijfolie.
• Snijd de courgette in plakjes en gril ze in een grillpan.
• Snijd de peperkoek in blokjes en bak aan in een beetje hoeveboter.
• Bak de spekreepjes krokant in een pan zonder vetstof.
• Snijd de geitenkaas in schijfjes.
• Meng de pasta met de courgette, de peperkoek, het spek en de geitenkaas.
• Kruid met peper en zout en doe er honing bij. Werk af met verse tijm.

Bron: Peperkoek 150 x anders

Presentatie

Tip