Sign In
home / Recepten / Voorgerechten / Toastje met peperkoek, Roquefort, uienconfituur en walnoot
Ingrediënten
- 120g Roquefort Société
- 6 sneden Vondelmolen peperkoek
- 12 halve walnoten
- 3 eetlepels uienconfituur
- kleine steekring (3cm)

Bereidingswijze
1. Steek met een kleine steekring rondjes uit de sneden peperkoek van Vondelmolen.
2. Smeer hierover een stukje Roquefort Société uit.
3. Leg een halve walnoot op elk toastje.
4. Plaats de hapjes gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven (180°C) tot de kaas lichtjes gesmolten is. Bij afkoelen zal de peperkoek heerlijk krokant worden.
5. Werk af met wat uienconfituur en serveer.

Presentatie

Tip
Als je geen kleine steekring hebt, dan kan je met een scherp mesje een cirkel of gewoon kleine blokjes snijden.