Aanmelden

Wettelijke informatie

home / Wettelijke informatie

‚ÄčVondelmolen N.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie en technische data.

Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Vondelmolen N.V. worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Vondelmolen N.V. respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. U kunt deze website anoniem bezoeken. Bij bezoek aan deze website zal Vondelmolen N.V., met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u verzamelen en/of op enigerlei wijze verwerken.

Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Vondelmolen N.V. deze informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens om de door u gevraagde- en/of relevante informatie aan u te verstrekken en/of aan u gerichte aanbiedingen te doen die in verband staan met onze producten en/of diensten. Wij verstrekken deze informatie alleen aan derden die wij hebben ingeschakeld om de door u gevraagde informatie aan u te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.

Vondelmolen N.V. behoudt zich het recht wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement. Het is daarom aan te raden deze privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.