Glaasje met peperkoekblokjes en Roquefort

Een snel hapje met een verrassende combinatie.

Glaasje met peperkoek en Roquefort

Ingrediënten

  • 3 sneetjes Vondelmolen peperkoek
  • 120g Roquefort Société
  • 60g kipfilet
  • Rucola salade
  • Luzernescheutjes (of naar keuze)

Stap 1

Bak de kipfilet in een braadpan.

Stap 2

Snij de kipfelt in kleine blokjes.

Stap 3

Rooster de peperkoek Vondelmolen lichtjes in een broodrooster en snij in blokjes.

Stap 4

Verkruimel de Roquefort Société.

Stap 5

Meng voorzichtig de kipblokjes, peperkoek en Roquefort.

Stap 6

Doe enkele blaadjes rucola in een glaasje en met daarbovenop de mengeling.

Stap 7

Werk af met wat luzernescheutjes

Varieer vooral naar hartenlust, maar

wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept

Peperkoek met cranberries 6x40g
6 x 40 g

Peperkoek met cranberries

Een lekkere peperkoek met voedzame cranberries.

Bekijk
Peperkoek met parelsuiker 500g
500 g

Peperkoek met parelsuiker

Peperkoek met parelsuiker zorgt voor een heerlijke variatie.

Bekijk
Peperkoek met honing 500g
500 g

Peperkoek met honing

Onze versie met 10% honing. Heerlijk bij het ontbijt of als tussendoortje.

Bekijk