Hapje met Roquefort, peperkoek en druif

Verras je gasten met dit unieke hapje.

hapje van peperkoek met roquefort en druif

Ingrediënten

  • 80g Société Roquefort
  • 2 sneden Vondelmolen peperkoek
  • 12 pitloze druiven

Stap 1

Snijd de 2 sneden Vondelmolen peperkoek in 12 blokjes.

Stap 2

Spoel en halveer de druiven

Stap 3

Beleg ieder blokje peperkoek met een stukje Roquefort Société en leg hier de stukjes druif op.

Varieer vooral naar hartenlust, maar

wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept

Artisanale peperkoek met honing en parelsuiker 500g
500g

Artisanale peperkoek met honing

Langzaam gebakken peperkoek met 15% honing voor een volle smaak.

Bekijk
Peperkoek met fruit 350g
350 g

Peperkoek met fruit

Een heerlijke versie met fruit als variatie op onze traditionele peperkoek.

Bekijk
Peperkoek 500g
500 g

Peperkoek

Onze klassieke peperkoek voor bij het ontbijt of wanneer je tussendoor wat energie kan gebruiken.

Bekijk