
Hapje van wildpaté
Dit bijzondere aperitiefhapje kun je makkelijk op voorhand maken.
Ingrediënten
- 250 g wildpaté naar keuze
- 2 el porto
- 1 kopje peperkoekcrumble
- 2 takjes rozemarijn
- 2 tl peperbolletjes
- 4 el uienkonfijt
Dit, en vele andere recepten en weetjes, vind je ook terug in het boek: Peperkoek 150x anders.
Stap 1
Meng de wildpaté met de porto. Vorm bolletjes en laat even opstijven in de koelkast.
Stap 2
Mix de gedroogde peperkoek, de rozemarijn en de
peperbolletjes in een blender.
Stap 3
Rol de bolletjes paté door het uienkonfijt en daarna door het peperkoekmengsel. Prik op stokjes en serveer onmiddellijk.
Varieer vooral naar hartenlust, maar
wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept
Heerlijjk aperitiefhapje om op voorhand klaar te maken.
