Hapje van wildpaté

Dit bijzondere aperitiefhapje kun je makkelijk op voorhand maken.

45 minuten 4 porties Afdrukken
Hapje van wildpaté

Ingrediënten

  • 250 g wildpaté naar keuze
  • 2 el porto
  • 1 kopje peperkoekcrumble
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 tl peperbolletjes
  • 4 el uienkonfijt

Dit, en vele andere recepten en weetjes, vind je ook terug in het boek: Peperkoek 150x anders.

Stap 1

Meng de wildpaté met de porto. Vorm bolletjes en laat even opstijven in de koelkast.

Stap 2

Mix de gedroogde peperkoek, de rozemarijn en de
peperbolletjes in een blender.

Stap 3

Rol de bolletjes paté door het uienkonfijt en daarna door het peperkoekmengsel. Prik op stokjes en serveer onmiddellijk.

Varieer vooral naar hartenlust, maar

wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept

Peperkoek met honing 500g
500 g

Peperkoek met honing

Onze versie met 10% honing. Heerlijk bij het ontbijt of als tussendoortje.

Bekijk
Peperkoek 500g
500 g

Peperkoek

Onze klassieke peperkoek voor bij het ontbijt of wanneer je tussendoor wat energie kan gebruiken.

Bekijk
Heerlijjk aperitiefhapje om op voorhand klaar te maken.