
Peperkoek stengels
Ook de kinderen zullen hier dol op zijn!
Ingrediënten
- 1 vel kant-en-klaar bladerdeeg
- 1 ei, losgeklopt
- 3 sneetjes peperkoek, verkruimeld
- 300 g auberginedip
- ½ granaatappel
Dit, en vele andere recepten en weetjes, vind je ook terug in het boek: Peperkoek 150x anders.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
Snijd het bladerdeeg in repen van ongeveer 2 cm breedte. Draai ze voorzichtig op tot ze een soort spiralen vormen. Strijk ze in met het losgeklopte ei en rol ze door de verkruimelde peperkoek.
Stap 3
Plaats ze in de oven op een vel bakpapier en bak ze gedurende 25 minuten.
Stap 4
Haal ondertussen de pitjes uit de granaatappel en dresseer daar de auberginedip mee.
Stap 5
Laat de peperkoekstengels afkoelen en serveer ze met de auberginedip.
Varieer vooral naar hartenlust, maar
wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept
Verrassend lekker en origineel
