
Pasta met geitenkaas, spekjes en peperkoekcroutons
Comfort food voor elke dag
Ingrediënten
- 600 g farfalle
- 8 el olijfolie
- 1 courgette
- 6 sneetjes peperkoek
- hoeveboter
- 400 g spekreepjes
- 400 g geitenkaas
- 4 el honing
- enkele takjes tijm
- peper en zout
Dit, en vele andere recepten en weetjes, vind je ook terug in het boek: Peperkoek 150x anders.
Stap 1
Breng voldoende gezouten water aan de kook en kook de pasta gaar. Giet af en meng met de olijfolie.
Stap 2
Snijd de courgette in plakjes en gril ze in een grillpan.
Stap 3
Snijd de peperkoek in blokjes en bak aan in een beetje hoeveboter.
Stap 4
Bak de spekreepjes krokant in een pan zonder vetstof.
Stap 5
Snijd de geitenkaas in schijfjes.
Stap 6
Meng de pasta met de courgette, de peperkoek, het spek en de geitenkaas.
Stap 7
Kruid met peper en zout en doe er honing bij. Werk af met verse tijm.