Pasta met geitenkaas, spekjes en peperkoekcroutons

Comfort food voor elke dag

Pasta met geitenkaas, spek en peperkoekcroutons

Ingrediënten

  • 600 g farfalle
  • 8 el olijfolie
  • 1 courgette
  • 6 sneetjes peperkoek
  • hoeveboter
  • 400 g spekreepjes
  • 400 g geitenkaas
  • 4 el honing
  • enkele takjes tijm
  • peper en zout

Dit, en vele andere recepten en weetjes, vind je ook terug in het boek: Peperkoek 150x anders.

Stap 1

Breng voldoende gezouten water aan de kook en kook de pasta gaar. Giet af en meng met de olijfolie.

Stap 2

Snijd de courgette in plakjes en gril ze in een grillpan.

Stap 3

Snijd de peperkoek in blokjes en bak aan in een beetje hoeveboter.

Stap 4

Bak de spekreepjes krokant in een pan zonder vetstof.

Stap 5

Snijd de geitenkaas in schijfjes.

Stap 6

Meng de pasta met de courgette, de peperkoek, het spek en de geitenkaas.

Stap 7

Kruid met peper en zout en doe er honing bij. Werk af met verse tijm.

Varieer vooral naar hartenlust, maar

wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept

Peperkoek met fructose 300g
300 g

Peperkoek met fructose

Voorgesneden peperkoek, enkel gezoet met vruchtensuiker.

Bekijk
Averbode Artisanale peperkoek met honing en walnoten 400g
400 g

Averbode peperkoek met honing en walnoten

Heerlijke, artisanale peperkoek met honing en walnoten.

Bekijk
Peperkoek 500g
500 g

Peperkoek

Onze klassieke peperkoek voor bij het ontbijt of wanneer je tussendoor wat energie kan gebruiken.

Bekijk