facebook BG Image
BG Image

Geitenkaasje met mango en krokantje van peperkoek

Een romig, zacht-zoet dessert om van te smullen.

Peperkoek met geitenkaas en mango

Ingrediënten

  • 30 g peperkoek
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 20 g room
  • honing
  • 1 verse mango
  • suiker
  • water
  • verse bieslook
  • peper

Stap 1

Snijd de peperkoek in zeer fijne schijfjes en droog in de oven op 65°C tot deze krokant is.

Stap 2

Werk de korstloze smeuïge geitenkaas op met room, peper en honing tot deze goed smeerbaar is en doe in een spuitzakje.

Stap 3

Maak suikerwater door gelijke delen water en suiker kort op te koken en te laten afkoelen.

Stap 4

Snijd de mango in fijne brunoise en marineer in het suikerwater.

Stap 5

Doe wat geitenkaascrème in elk kommetje en bestrooi met de mangoblokjes. Werk af met het peperkoekkrokantje en wat bieslook.

Varieer vooral naar hartenlust, maar

wij adviseren deze peperkoek voor dit recept

Artisanale peperkoek met honing en parelsuiker 500g
500g

Artisanale peperkoek met honing

Langzaam gebakken peperkoek met 15% honing voor een volle smaak.

Bekijk