
Peperkoek met Camembert, walnoot en honing
Snel klaar en verrassend lekker.
Ingrediënten
- 4 sneetjes peperkoek
- +/- 8 sneetjes Camembert
- 24 halve walnoten
- vloeibare honing naar eigen smaak
Stap 1
Snij de Camembert in sneetjes en leg 2 sneetjes Camembert per sneetje peperkoek. Druk lichtjes aan. Leg per sneetje peperkoek 6 halve walnoten op de Camembert.
Je kan de walnoten ook fijnhakken en over de sneetjes verdelen.
Laat een klein beetje honing over de walnoten lopen.
Stap 2
Leg één sneetje op een klein bord, en leg er eventueel wat walnoten naast.
Een blaadje raketsla kan wat extra smaak en kleur brengen.
Een blaadje raketsla kan wat extra smaak en kleur brengen.
Varieer vooral naar hartenlust, maar
wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept
Je kan de sneetjes peperkoek ook in 2 snijden. Dat is handiger om te eten zonder bordje.
