Peperkoek met Camembert, walnoot en honing

Snel klaar en verrassend lekker.

Peperkoek met Camembert honing en walnoot

Ingrediënten

  • 4 sneetjes peperkoek
  • +/- 8 sneetjes Camembert
  • 24 halve walnoten
  • vloeibare honing naar eigen smaak

Stap 1

Snij de Camembert in sneetjes en leg 2 sneetjes Camembert per sneetje peperkoek. Druk lichtjes aan. Leg per sneetje peperkoek 6 halve walnoten op de Camembert.
Je kan de walnoten ook fijnhakken en over de sneetjes verdelen.
Laat een klein beetje honing over de walnoten lopen.

Stap 2

Leg één sneetje op een klein bord, en leg er eventueel wat walnoten naast.
Een blaadje raketsla kan wat extra smaak en kleur brengen.

Varieer vooral naar hartenlust, maar

wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept

Peperkoek met honing 500g
500 g

Peperkoek met honing

Onze versie met 10% honing. Heerlijk bij het ontbijt of als tussendoortje.

Bekijk
Averbode Artisanale peperkoek met honing en walnoten 400g
400 g

Averbode peperkoek met honing en walnoten

Heerlijke, artisanale peperkoek met honing en walnoten.

Bekijk
Peperkoek met fruit 350g
350 g

Peperkoek met fruit

Een heerlijke versie met fruit als variatie op onze traditionele peperkoek.

Bekijk
Je kan de sneetjes peperkoek ook in 2 snijden. Dat is handiger om te eten zonder bordje.