Corporate - Vondelmolen

Corporate

Vondelmolen produceert voor jouw merk

Vondelmolen peperkoek is uitgegroeid tot een ijzersterk merk, met een onberispelijke reputatie.

Daarom krijgen we van andere bedrijven, winkelketens, horecazaken of ziekenhuizen vaak de vraag om peperkoek te produceren in hun naam. Voor private labels of huismerken in binnen- én buitenland. Door samen te werken met ons, kan je kwaliteitspeperkoek aanbieden zonder zelf te moeten produceren. Sterker nog: je profiteert van onze jarenlange expertise en krijgt steeds het beste advies.

4 redenen om samen te werken met Vondelmolen

Bij Vondelmolen hebben we meer dan 150 jaar ervaring met het bakken van de lekkerste peperkoek.

Van die expertise kan jouw private label maximaal profiteren. Wij kennen de markt en het productieproces door en door. En weten hoe we aan jouw noden en wensen kunnen voldoen.

Omdat we al decennialang produceren voor private labels, kunnen we jou adviseren in elke stap van het proces. Dat gaat van smaak, samenstelling, recepten en productie tot verpakking en zelfs etiketten.

Nieuwe oven bij Vondelmolen

Duurzaamheid zit in het DNA van Vondelmolen.

Al zolang we bestaan, zoeken we naar manieren om onze wereld een beetje mooier te maken. We houden rekening met onze planeet en de mensen erop, tijdens elke stap in ons productieproces.

Zo werken we sinds 2017 CO2-neutraal, gebruiken we zonnepanelen op ons dak en in onze tuin, schenken we aan voedselbanken, steunen we sociale activiteiten, sponsoren we sportwedstrijden en focussen we ons op veilige werkomstandigheden voor werknemers en leveranciers.

Duurzame oplossingen zijn niet zomaar een trend, ze zijn een must.

Dat vindt ook de consument. Door samen te werken met Vondelmolen bied je jouw klanten de garantie op een eerlijk product, geproduceerd met oog voor de toekomst. Niet alleen de manier waarop we peperkoek maken is duurzaam, ook wat erin zit.

We kiezen steevast voor natuurlijke ingrediënten. Roggebloem, vloeibare suiker en/of honing en kruiden. Meer niet. Stuk voor stuk eerlijke grondstoffen die we uitvoerig controleren op kwaliteit en herkomst. Genetisch gemanipuleerde grondstoffen weren we sowieso.

Door te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, kunnen we onze klanten de kwaliteit bieden waar ze om vragen. Voor onze private labels leveren we diezelfde topkwaliteit, dat spreekt voor zich.

Alexander De Croo en Freya Saeys op bezoek bij Vondelmolen

Voor ons hangt kwaliteit nauw samen met (voedsel)veiligheid. Ook dat maakt deel uit van een duurzaam productieproces.

Wij zorgen voor een veilige werkomgeving voor onze mensen en een veilig eindproduct voor onze klanten. Dat doen we door onze peperkoek te produceren volgens de meest strikte veiligheidsnormen.

Hét bewijs ervan zijn de kwaliteitscertificaten die ons bedrijf elk jaar weer behaalt. Zo zijn we IFS higher level (International Food Standard) en ACS-gecertificeerd. Dit wil zeggen dat we werken volgens internationaal vastgelegde procedures om voedselveilige en kwalitatieve peperkoek te maken. Het is diezelfde veilige productieomgeving waar we jouw producten met zorg bereiden.

Ontdek onze exclusieve delicatessen

Naast onze eigen Vondelmolen producten maken we ook delicatessen in samenwerking met andere merken. Stuk voor stuk ‘speciallekes’ die je op tafel zet voor die bijzondere momenten.

Zo maken we samen met de Abdij van Averbode een onweerstaanbare peperkoek met honing en walnoten. En hebben we ook onze Couque Dinant met extra honing en melk. Geniet van deze bijzondere smaken, gehuld in dezelfde vertrouwde Vondelmolen-kwaliteit.

Proef ook eens van onze vacatures

Met een job bij Vondelmolen haal je altijd het sterkste uit jezelf.
Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk al onze jobs