Over ons - Vondelmolen

Over ons

“Met het beste uit de natuur, haal je het sterkste uit jezelf”

Haal het sterkste uit jezelf

Vondelmolen peperkoek is niet alleen lekker, het is ook een natuurlijke bron van energie. Met snelle en trage suikers en nauwelijks vet. Ideaal voor die momenten dat je een extra duwtje in de rug nodig hebt. ‘s Ochtends vroeg bijvoorbeeld, tijdens de schoolpauze, vóór die lange meeting, als snelle hap onderweg of bij het sporten. Dat noemen we nu de lekkere kracht van de natuur.

We zijn trots op de smaak van onze peperkoek

Peperkoek van Vondelmolen is peperkoek zoals alleen wij die kunnen maken: ambachtelijk en authentiek, krachtig en kruidig van smaak, solide van textuur. En onweerstaanbaar lekker. Meer dan 150 jaar vakmanschap, dat ruik je, zie je en proef je! Onze peperkoek is trouwens de enige die erkend is als Belgisch streekproduct.

Bekijk onze producten

Passie voor peperkoek sinds 1867

Ons familiebedrijf heeft een bijzonder rijke geschiedenis. In meer dan 150 jaar zijn wij uitgegroeid tot de grootste peperkoekbakker in België en de enige die een erkenning heeft als Belgisch streekproduct. Ons verhaal begon in 1867, met de olie- en graanmolen aan de Vondelbeek …

Duik in onze rijke geschiedenis.

Samen voor een betere wereld

Als producent van de lekkerste peperkoek zijn we steeds bezig met de impact van ons bedrijf op onze omgeving. Al sinds het prille begin willen we zo duurzaam mogelijk produceren. Met oog voor mens en milieu. Zo maken we peperkoek onder de beste omstandigheden.  

Ontdek hoe we duurzaam ondernemen

We willen allemaal gezond blijven

Peperkoek met geitenkaas en mango

Dit zal je ongetwijfeld graag horen: onze peperkoek is vetarm en de rogge die erin zit, is een bron van vezels. Rogge is goed voor de bloedsuikerspiegel en voor de darmen. Het bevordert de spijsvertering, gaat constipatie tegen, en geeft ook een meer verzadigd gevoel dan de meeste andere granen.

Ga aan de slag met peperkoek

Bekijk onze recepten

We genieten graag samen,
maar soms ook alleen

Vondelmolen brengt alle fans van peperkoek bij elkaar – generatie na generatie.
Want peperkoek is echt voor iedereen.

En voor op elk moment van de dag – bij het ontbijt, op school, op het werk, bij het sporten of gewoon tussendoor. Onze peperkoek geeft je energie wanneer je het nodig hebt. Of gewoon wanneer je er zin in hebt, natuurlijk.

Proef en ervaar de kracht van de natuur. Smakelijk!