
Kerstversiering
Smakelijke versiering voor een sfeervolle kerst
Ingrediënten
- 8 à 12 sneden peperkoek
- 200 g poedersuiker
- 2 el water
- blauwe en gele voedingskleurstof
- gekleurde suikerbolletjes
- nylondraad en linten
Dit, en vele andere recepten en weetjes, vind je ook terug in het boek: Peperkoek 150x anders.
Stap 1
Snijd uit de peperkoek kerstboomvormpjes met een scherp mes.

Stap 2
Meng de poedersuiker met het water en de blauwe en gele kleurstof. Je krijgt een mooi groen glazuur.

Stap 3
Strijk de ‘kruin’ van de kerstbomen in met het gekleurde glazuur.

Stap 4
Decoreer de bomen met de suikerbolletjes.

Stap 5
Prik een nylondraadje door de top van de peperkoekkerstboom en hang daaraan een lintje.

Stap 6
Versier je kerstboom met deze eetbare versiering.
