Peperkoeklolly’s

Met peperkoek is het leuk knutselen. Het is niet vet en laat zich makkelijk snijden. Zo kan je er ook echte lolly’s mee maken. Wij tonen je hoe!

Peperkoeklolly's

Ingrediënten

  • 5 sneetjes of 100 g peperkoek
  • 200 g Rice Krispies
  • 200 g witte chocolade
  • 200 g melkchocolade
  • 6 satéprikkers
  • 1 ronde steekvorm
  • Naar keuze: 4 el sprinkles

Dit, en vele andere recepten en weetjes, vind je ook terug in het boek: Peperkoek 150x anders.

Stap 1

Steek een cirkel uit je peperkoek met de steekvorm.

Stap 2

Versmelt de witte chocolade en de melkchocolade in twee afzonderlijke potten.

Stap 3

Steek jouw peperkoek op een satéprikker en dop
de ene kant in de gesmolten melkchocolade.

Stap 4

Dop de andere kant in de witte chocolade en haal die
hierna door de sprinkles.

Laat even afkoelen en klaar !

Varieer vooral naar hartenlust, maar

wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept

Peperkoek met fruit 350g
350 g

Peperkoek met fruit

Een heerlijke versie met fruit als variatie op onze traditionele peperkoek.

Bekijk
Peperkoek voor kids met honing en parelsuiker 8x29g
8 x 29 g

Peperkoek voor kids met honing en parelsuiker

Super coole peperkoek voor de kids !

Bekijk
Peperkoek met honing 500g
500 g

Peperkoek met honing

Onze versie met 10% honing. Heerlijk bij het ontbijt of als tussendoortje.

Bekijk
Je kan de overschot van de peperkoek gebruiken om paneermeel mee te maken.