
Peperkoeklolly’s
Met peperkoek is het leuk knutselen. Het is niet vet en laat zich makkelijk snijden. Zo kan je er ook echte lolly’s mee maken. Wij tonen je hoe!
Ingrediënten
- 5 sneetjes of 100 g peperkoek
- 200 g Rice Krispies
- 200 g witte chocolade
- 200 g melkchocolade
- 6 satéprikkers
- 1 ronde steekvorm
- Naar keuze: 4 el sprinkles
Dit, en vele andere recepten en weetjes, vind je ook terug in het boek: Peperkoek 150x anders.
Stap 1
Steek een cirkel uit je peperkoek met de steekvorm.

Stap 2

Stap 3
Steek jouw peperkoek op een satéprikker en dop
de ene kant in de gesmolten melkchocolade.

Stap 4
Dop de andere kant in de witte chocolade en haal die
hierna door de sprinkles.
Laat even afkoelen en klaar !

Varieer vooral naar hartenlust, maar
wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept
Je kan de overschot van de peperkoek gebruiken om paneermeel mee te maken.
