Paneermeel van peperkoek

Paneermeel van peperkoek is heerlijk om iets een kruidig korstje te geven.

45 minuten 1 kopje Afdrukken
paneermeel van peperkoek

Ingrediënten

  • enkele sneetjes peperkoek (voor 1 kopje paneermeel)

Paneermeel van peperkoek

Dit paneermeel is ook lekker over een slaatje met geitenkaas of als verrassende crumble bij klassieke wildgerechten.

Dit, en vele andere recepten en weetjes, vind je ook terug in het boek: Peperkoek 150x anders.

Stap 1

Laat enkele sneetjes peperkoek een uur drogen in een oven van 100 à 150 °C. Laat afkoelen.

Stap 2

Maal deze gedroogde peperkoek in de blender tot een fijn paneermeel. Je kunt dit paneermeel enkele maanden bewaren in een afgesloten doos.

Varieer vooral naar hartenlust, maar

wij adviseren deze peperkoeken voor dit recept

Peperkoek met honing 500g
500 g

Peperkoek met honing

Onze versie met 10% honing. Heerlijk bij het ontbijt of als tussendoortje.

Bekijk
Couque Dinant peperkoek met honing 500g
500 g

Couque Dinant peperkoek met honing

Peperkoek met 12% honing en een zacht kruidige smaak.

Bekijk
Peperkoek 500g
500 g

Peperkoek

Onze klassieke peperkoek voor bij het ontbijt of wanneer je tussendoor wat energie kan gebruiken.

Bekijk
Paneermeel van peperkoek is heerlijk om iets een kruidig korstje te geven.