Geitenkaasje met mango en krokantje van peperkoek - Vondelmolen

Geitenkaasje met mango en krokantje van peperkoek

  • 4 porties

Ingrediënten

  • 30 g peperkoek
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 20 g room
  • honing
  • 1 verse mango
  • suiker
  • water
  • verse bieslook
  • peper
  • 1

    Snijd de peperkoek in zeer fijne schijfjes en droog in de oven op 65°C tot deze krokant is.

  • 2

    Werk de korstloze smeuïge geitenkaas op met room, peper en honing tot deze goed smeerbaar is en doe in een spuitzakje.

  • 3

    Maak suikerwater door gelijke delen water en suiker kort op te koken en te laten afkoelen.

  • 4
    Snijd de mango in fijne brunoise en marineer in het suikerwater.
  • 5

    Doe wat geitenkaascrème in elk kommetje en bestrooi met de mangoblokjes. Werk af met het peperkoekkrokantje en wat bieslook.